Pivacy policy

Inleiding

De bescherming van gegevens is voor de Driestad van groot belang, en heeft bij de Driestad een hoge prioriteit. Daarom zijn wij transparant over de manier waarop we de door ons verzamelde persoonsgegevens verwerken. De informatie hieronder is bedoeld om u alle relevante informatie te bieden over het verzamelen en verwerken van gegevens die via de website www.driestad.nl (hierna de “website”) kunnen worden verzameld.

De Driestad (hierna aangeduid als “we”, “wij”, “ons”, ”onze”, of “de Driestad”) kan persoonsgegevens van u verzamelen en verwerken wanneer u deze website bezoekt.

Verwerking van uw persoonsgegevens

U kunt onze website bezoeken zonder persoonsgegevens van uzelf te verstrekken. Wij verzamelen uitsluitend de persoonsgegevens van u die u invult in het contactformulier op onze website waarmee u ons een bericht of een opmerking kunt sturen. Deze persoonsgegevens verwerken we alleen om contact met u te kunnen opnemen naar aanleiding van uw bericht of opmerking. Wij gebruiken de persoonsgegevens die u ons in het contactformulier hebt verstrekt niet voor enig ander doel.

Hoe lang bewaren we uw persoonsgegevens?

Wij bewaren we uw persoonsgegevens niet langer dan voor het reageren op uw bericht of opmerking noodzakelijk is.

Delen van uw persoonsgegevens

Uw persoonsgegevens zullen wij nooit met anderen delen zonder uw toestemming.

Nadere informatie of klachten

Voor nadere informatie of klachten met betrekking tot het verwerken van uw persoonsgegevens door de Driestad kunt u een e-mail sturen naar info@driestad.nl.

Wilt u meer informatie over wonen in de Driestad?

Neem dan contact met ons via ons mail adres:  Info@driestad.nl