Jullie kiezen betreffende een bestandsoverdrachtservice voor jou computer kan moeilijk bestaan. Moderne overvloed biedt maar veel oplossingen. In deze artikel leert u waarmee u beslist programma kiest om bestanden naar jouw computer betreffende te zetten – onder andere welke criteria u zou zoeken en welke wanneer de drie beste worden beschouwd.

file sharing

Selectiecriteria

Vanwege een aardig -programma voor het online overzetten betreffende bestanden te kiezen, zal u aan verschillende tonen letten. Lees hier langduriger over.

Beveiliging

Dit bestaan het belangrijkste dat op je opkomt. We willen niet deze persoonsgegevens op handen staan van aanvallers of eenvoudig verdwijnen.

Elke digitale dataroom -services die in dit artikel aanlanden beschreven, bezitten moderne end-to-end-coderingstechnologieën. Dit zegt dat tot uw medewerkers geen toegang hebben zelfs uw bestanden. Het vergelijken van encryptietechnologieën is beslist onderwerp voordat een apart artikel, zeker laat jij de door specialist zijn.

Gemak

Dat is een van de voornaamste factoren bij het kiezen van een -platform. Deze omvatten functies die het tellen van gebruikers gemakkelijker inslikken maken:

Jij gemak van het opslaan van bestanden – jij moet jouw bestanden waarin u geïnteresseerd bent bij een paar stappen vinden.

Kansen om documenten rechtstreeks in de repository erbij creëren. Vanwege dit uit te voeren, worden vaak aanvullende bedrijven geïntegreerd.

Het moet volledige controle beschikken over jij verzenden ofwel ontvangen met bestanden.

Indien het bestand kan belanden bewerkt, moet het jullie geschiedenis met het bewerken zijn.

Het is erg geweldig indien er op de pc-versie ook een mobiele versie komt.

Prijzen

Iedereen kan het belangrijkste tarief selecteren met betere prijs en niet te veel betalen ervoor wat het niet met plan bent te behandelen. Natuurlijk bepaalt iedereen zelf wat hij nodig heeft en enige niet.

Maximale grootte van downloadbare bestanden

Het wit dat dit cijfer compleet anders bestaat in opslagservices. Onderhand sommige jullie toestaan vanwege bestanden betreffende 250 Gb of langduriger te downloaden, zijn meerdere beperkt tot slechts 20 Gb.

Apple iCloud

U service van Apple bestaan beschikbaar ervoor eigenaren met iOS-, macOS- en Windows-apparaten. Android- en Linux OS-gebruikers bleven achter.

iCloud bestaat een pakket van elke Apple-services, deze niet uitsluitend cloudopslag omvat, maar eveneens Mail, Agenda, Foto’s, Notities, enz.

Baten van iCloud

Het beste voordeel zijn de express synchronisatie met bestanden op alle apple iphone 4, waardoor zijkant snel toegankelijk zijn doorheen het bureaublad op Windows, iPhone plus iPad.

Handig schakelen medio Agenda, Notities en andere diensten scheppen iCloud handig en versnelt het werk binnen.

Het platform kan daarnaast dienen mits een kamer voor ontwikkelaars. iCloud biedt de mogelijkheid vanwege de schijf als server te bedienen om API-verzoeken te verzenden.

Apple biedt tarieven over gezinstoegang aan maximaal 5 personen, plus dit zullen winstgevend bestaat.

Dropbox

Dropbox is absoluut van de oudste en populairste clouddatarooms.

Jullie heeft veel coole tools die het werk vereenvoudigen. Handige tips betreffende de registratie en installatie van de applicatie en een duidelijke interface versnellen de aanpassingsproces. Lees meer door onboarding in de applicaties aangaande dit rendement.

Sommige functies zijn identiek aan Google Drive: de mogelijkheid om samen te werken in één bestand, opmerkingen achter bij laten, toegangsniveaus te beheren, de geschiedenis van bestandswijzigingen te observeren en jullie prullenbak. Jij kunt verwijderde bestanden daarnevens zien in uw map op welke manier ze waren voordat zij werden verwijderd.

Google Drive

Google Drive is waarschijnlijk de populairste gratis cloudopslagservice waar ik ooit ben geweest.

Cloudopslag maakt percentage uit met het Google-systeem, wat dus snelle plus gemakkelijke integratie met zijn andere diensten betekent: Google Agenda, Gmail, Google Foto’s, Google Keep en verschillende.