Over de Driestad

Stichting Wooncentrum de Driestad werd in 1969 opgericht met als doel een wooncentrum voor senioren te bouwen en beheren, dit alles zonder winstoogmerk. In 1974 is het wooncentrum geopend.

Omdat de Driestad regelmatig wordt aangepast aan moderne ontwikkelingen en veranderende wooneisen blijft het een complex waar het goed wonen is. Naast de nette appartementen draagt ook de prettige sfeer bij aan het gevoel op dé juiste plek te wonen.

Wooncentrum de Driestad ligt op een mooie groene plek in Culemborg. Aan de achterzijde van het wooncentrum is een ruime tuin met wandelpaden en een vijver. Aan de voorzijde is de parkeergelegenheid voor de bewoners en heeft u zicht op de grote vijver naast het gebouw.

Het wooncentrum bestaat uit zeven woonlagen. Er is een gezamenlijke recreatie ruimte met biljart. In deze ruimte worden ook alle andere activiteiten georganiseerd. Iedere morgen even een kopje koffie komen drinken of wekelijks meedoen bij de kaartclub, het koor of een andere activiteit is mogelijk.

U kunt ook lid worden van onze eigen biljartvereniging. Maar niets moet, u kiest zelf waar u behoefte aan heeft en wat u leuk vindt om te doen.

Winkelen kunt u in winkelcentrum “Terweijde” op 500 meter afstand. U kunt makkelijk de bus nemen naar het centrum of het NS station. De halte is op 200 meter van de ingang van de Driestad.

Wilt u meer informatie over wonen in de Driestad?

Neem dan contact met ons via ons mail adres:  Info@driestad.nl